FAQ

FAQ


P: Z czego zrobiona jest suszona wołowina The Meat Makers?

O: Jest zrobiona wyłącznie z wołowiny zrazowej górnej.

 

P: Czy w procesie przetwarzania mięsa używacie konserwantów?

O: Nie.

 

P: W jaki sposób upewniacie się, że suszona wołowina nie zepsuje się w trakcie transportu?

O: Suszona wołowina jest zdatna do spożycia przez ludzi przez długi okres czasu ze względu na niemal całkowitą ekstrakcję wilgoci, oraz nie wymaga żadnych specjalnych warunków transportu, w celu upewnienia się, że otrzymacie Państwo produkt najwyższej jakości, pakujemy go hermetycznie, a do każdego opakowania dodajemy środek pochłaniający tlen.

 

P: Z jakiego kraju pochodzi wołowina wykorzystywana w waszych produktach?

O: Krajem pochodzenia naszej wołowiny jest Austria i Hiszpania.

 

P: Ile świeżego mięsa przeznaczacie na jedno opakowanie suszonej wołowiny Meat Makers?

O: W procesie peklowania i suszenia mięso traci do 2/3 swojej masy. Dlatego do 40 gramów suszonej wołowiny używamy około 120 gramów świeżego mięsa.

P: Co mam zrobić, jeśli wydaje mi się, że produkt nie nadaje się do spożycia?

O: W Meat Makers wdrożony jest bardzo drobiazgowy proces kontroli jakości, jeśli jednak macie Państwo choćby najmniejszą wątpliwość, należy produkt w sposób bezpieczny wyrzucić, a następnie zwrócić się do nas z wnioskiem o wymianę lub zwrot pieniędzy.